Kvalitativ hjälp med min badrumsrenovering

Påsken är över och våren har kommit även hit upp till Västerbotten! Normalt sett skriver jag om djur och natur och mitt skogsbruk, men idag ska jag berätta om hur det gick till när jag skulle bygga om badrummet i min villa i Robertsfors, och jag hoppas att min berättelse kan vara till nytta för er, om ni precis som jag behöver anlita ett byggföretag i Robertsfors. Kanske ni funderar på någon typ av renovering eller bygge? Jag tänker berätta om det företag som hjälpte mig med badrummet, och som jag skulle rekommendera er att anlita också. Det är Garage57 vars snickare gjort ett riktigt suveränt jobb. 

 

Om ni behöver proffsig hjälp av ett byggföretag i Robertsfors, Sävar eller Täfteå, är Garage57 ett företag där ni kan få den hjälpen, dessutom till en rimlig kostnad. Det är alltid bra tycker jag, att anlita ett företag som finns lokalt på orten. Det har talats en del här på bygden om denna firma och det är enbart positiva saker som sagts. Eftersom en granne i min omedelbara närhet anlitat sig av Garage57 för olika slags jobb, råkar jag veta att denna byggfirma också hjälper till med bland annat renoveringar, tillbyggnader, ombyggnader, utbyggnader och så mycket mera. Gå in på deras hemsida om ni är intresserade av att få veta mer om detta företag, eller slå dem en signal. Som kund är det tryggt att veta att det är full garanti för utfört arbete och så använde jag mig av ROT-avdraget. Med en offert kan ni fundera på kostnader utan någon vidare förpliktelse. Det finns många företag inom branschen att välja emellan, även en och annan oseriös firma också, tyvärr! Garage57 är dock ett ytterst seriöst företag. Hantverkarna är erfarna och duktiga och med alla nödvändiga utbildningar och certifikat.